ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

«Φωτογραφίζει» κάποιον ο Χατζηνικολάου;


Την ώρα που το (το πρωινό) πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι σύμφωνα με σαφή τοποθέτηση κυβερνητικών πηγών «Δεν υπάρχει ζήτημα παραίτησης Μενδώνη. Δεν συγκάλυψε τίποτα για να της.. ζητηθούν ευθύνες», πληθαίνουν οι φωνές κατά της υπουργού Πολιτισμού που τη καλούν σε παραίτηση. Η Ελίζα Βόζενμπεργκ ανέφερε ότι η Λίνα Μενδώνη πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων, είτε ξεγελάστηκε είτε εξαπατήθηκε.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο πρώτο σχόλιό στον Real fm, το πρωί της Δευτέρας, αναφέρθηκε με πολύ καυστικό τρόπο, περί το ένα δεκάλεπτο, στο θέμα της ανάγκης να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη, και μάλιστα άμεσα, αφού ανάμεσα σε άλλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεργαστεί με τους φορείς τού Πολιτισμού που την αποδοκιμάζουν.
Πρότεινε ο αντικαταστάτης της να είναι υψηλού κύρους και ευρύτερης ακτινοβολίας, όχι κομματικής» –κάτι που μπορείς να θεωρηθεί σαν «φωτογραφία» του επόμενου υπουργού Πολιτισμού, τουλάχιστον ως προς τα χαρακτηριστικά του.