ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Eπίθεση του Αλ. Κούγια στην Ελενα Ακρίτα - Tι είπε μιλώντας στο Μega


Για «χοντροκομμένα ψέματα από δήθεν παθόντες» έκανε λόγο ο συνήγορος του Δ. Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.
Ο κ. Κούγιας επέμεινε στον ισχυρισμό του για «πολιτικό παιχνίδι» στην υπόθεση Λιγνάδη.. Όπως είπε: «Τέτοια κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας και των όσων επιβάλλει η δικονομία δεν έχω ξαναδεί».
Ο κ. Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραμείνει συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, άφησε αιχμές για τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «ευνοημένες κυρίες βγαίνουν στα σάιτ τους και λένε απόψεις» και ότι κυριαρχεί πλέον η άποψη ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας διεστραμμένος άνθρωπος που κακοποιεί παιδιά, ενώ κανείς δεν τον κάλεσε να πει την άποψή του, να υπερασπιστεί εαυτόν.
Προχώρησε επίσης και σε επίθεση κατά της Έλενας Ακρίτα η οποία – σύμφωνα πάντα με τον Αλέξη Κούγια – «πήγε να εμπλέξει τον κ. Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση Γιακουμάκη. Οι άνθρωποι που χωρίς κόστος λένε ότιδηποτε έχω μαθει να τους βλέπω με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα».
«Ο δυστυχής εντολέας μου καταστράφηκε ως καλλιτέχνης και άνθρωπος, θα πάρει αποζημιώσεις από τα ΜΜΕ για τον διασυρμό της προσωπικότητάς του και τον κλονισμό του τεκμηρίου αθωότητας», ανέφερε.
Η Ελενα Ακρίτα αντέδρασε στο fb γράφοντας:
«Μόλις τώρα στο MegaTV και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, με στοχοποίησε ο Κούγιας ως την βασική υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης Λιγναδη.
Επίσης αναφέρθηκε στην δίκη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορώντας με ότι κατέθεσα εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος αθωώθηκε.
Άλλο ένα χτύπημα από τον Όμιλο Μαρινάκη».

Δείτε στο βίντεο, μετά το 10:00, τι λέει ο κ. Κούγιας για την Ελενα Ακρίτα: