ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Φοίβος Δεληβοριάς: Είμαστε όλοι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»


Μέσα από το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, ο δημοφιλής τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, σχολίασε την στάση του Αλέξη Κούγια ως δικηγόρου του..

Δημήτρη Λιγνάδη. Μεταξύ άλλων ο Φοίβος Δεληβοριάς έκανε αναφορά στην φράση Κούγια για τους κατηγόρους του πελάτη του περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων».
«Αυτά που λέει ο κάθε δικηγόρος είναι αυτά που πιστεύει ο πελάτης του. Αυτά που είπε χθες ο κύριος Κούγιας είναι οι απόψεις του κύριου Λιγνάδη. Τι μας είπε ο κύριος Λιγνάδης χθες; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα, ότι ένας ομοφυλόφιλος ή ένας άνθρωπος που έχει εξωσυζυγική σχέση είναι αναξιόπιστος. Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και τον βιασμό. Ο κύριος Κούγιας το κάνει αυτό για να φοβηθούν οι άνθρωποι που μίλησαν και οι άνθρωποι που σκέφτονται να μιλήσουν. Μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη εγώ θα δηλώνω «επαγγελματικά ομοφυλόφιλος» για στήριξη στα θύματα».