ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

ΣΕΗ: Ο Πασχάλης Τσαρούχας με «βαρύ» φάκελο στον εισαγγελέα - Εκατοντάδες καταγγελίες


Ενώπιον του Εισαγγελέα προσέρχεται σήμερα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας που κλήθηκε να καταθέσει για τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας εντός.. του θεατρικού χώρου που έχουν καταγγελθεί.
Ο Π. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει στον Εισαγγελέα κ. Κώστα Σπυρόπουλο ολόκληρο το υλικό που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων. Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς τη δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων.
Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν στην υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού -σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη του οποίου εκκρεμεί η απολογία ενώπιον της ανακρίτριας.