ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Το ΣΕΗ, ο Μαρκουλάκης και οι Συντάκτες της Κολοκοτρώνη 8


Γράφουν κάποιοι στο διαδίκτυο για επίθεση της Εφημερίδα των Συντακτών κατά του ΣΕΗ για το θέμα Μαρκουλάκη. Αφορμή το ακόλουθο σχόλιο του Σω.Μα. (Σωτήρη Μανιάτη) στην ΕφΣυν:«Μετά συγχωρήσεως εκεί στο ΣΕΗ, αλλά αυτό που κάνατε στον συνάδελφό σας Κ. Μαρκουλάκη, χωρίς να τον κατονομάζετε, αλλά φωτογραφίζοντάς τον, δεν ήταν ένα… μικρό φάουλ. Ανατροπή και πέναλτι ήταν. Ολόκληρη η επιστολή ήταν επιεικώς απαράδεκτη και αν αποδέχεστε ότι υπήρξε σφάλμα εκ μέρους σας, θα έπρεπε να έχετε ζητήσει έστω μια συγγνώμη».
Αυτοί όμως που τα γράφουν ξεχνάνε πως στα γραφεία της Κολοκοτρώνη 8 ακούγονται και γράφονται ελεύθερα όλες οι απόψεις και ο καθείς κρίνεται από τους αναγνώστες*.
Στην ΕφΣυν υπάρχει φυσικά και αυτό το σχόλιο (του Δ. Κανελλόπουλου) στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων:
"Θίχτηκε ο Μαρκουλάκης με το ΣΕΗ. Βγήκε ο γνωστός ηθοποιός να αντιταχθεί στην καταπληκτική ανακοίνωση του ΣΕΗ, μία μνημειώδη ανακοίνωση που περνά στο πάνθεον της ιστορίας.
«Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε» λέει ο Μαρκουλάκης που δάκρυσε, σχεδόν, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Mega. Και συγκινηθήκαμε όλοι μας που τον είδαμε.
«Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού... Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων το τελευταίο διάστημα.
Πάντως οι περισσότεροι ομολογούν ότι το ΣΕΗ, όχι μόνο με αυτή την ανακοίνωση αλλά γενικότερα, στέκεται στο ύψος του αυτή την περίοδο. Μία πολύ δύσκολη περίοδο. Να του το αναγνωρίσουμε 100%. Και με την τελευταία του ανακοίνωση, το απέδειξε"

*ΥΓ Και πολύ λίγη σημασία έχει για τους Συντάκτες στην Κολοκοτρώνη εάν ο Σω.Μα. τυγχάνει και (εκλεγμένος) διευθυντής σύνταξης της ΕφΣυν.