ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Το στραβοπάτημα της Αννας Παναγιωταρέα


Η Αννα Παναγιωταρέα θα μείνει για καιρό εκτός των καθηκόντων της ως συνεργάτιδα της κ. Λίνας Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού, Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» ο λόγος είναι.. ένα ατύχημα της Α. Παναγιωταρέα που επιδείνωσε υπάρχον πρόβλημα. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα στραβοπάτημα ήταν αυτό που την οδηγεί ξανά στο κατώφλι του χειρουργείου.
Η σύμβουλος επικοινωνίας της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη θα μείνει για αρκετό καιρό μακριά από τα καθήκοντά της και συγκεκριμένα μέχρι να αναρρώσει.
Σύμφωνα όμως με οσα γράφει topontiki «στην Αννα Παναγιωταρέα χρεώνει το Μέγαρο Μαξίμου τις επικοινωνιακές γκάφες που έκανε η υπουργός Πολιτισμού στη συνέντευξη τύπου. Το γεγονός ακόμα ότι η Άννα Παναγιωταρέα λειτουργούσε ως υποβολέας στη συνέντευξη, ενόχλησε τους συνεργάτες του πρωθυπουργού».
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται topontiki, «υπήρξε ευγενική παράκληση από το Μαξίμου τις επόμενες ημέρες η σύμβουλος της υπουργού να μην πάει στο υπουργείο, καθώς για κάποιους είναι "κόκκινο πανί"».
Σημειώνεται ότι κατά την χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συνακττών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Σημειώνεται ότι η πρώην υπουργός Μυρσίνη Ζορμπά αμφισβητεί το πρόβλημα με το πόδι που λέγεται ότι έχει η Αννα Παναγιωταρέα. Συγκεκριμένα ποστάροντας τη φωτογραφία της Α. Παναγιωταρέα, η Μ Ζορμπά γράφει στο Twitter: “Τον ατυχή επικοινωνιακό χειρισμό της άμισθης συμβούλου, ακολούθησε ατύχημα στη σκάλα. Φημολογείται ότι συνέβη κατά την κάθοδο, που είναι πάντοτε ολισθηρή και οδηγεί χωρίς περιστροφές κατευθείαν στην έξοδο”.