ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Στα «κάτω του» ο Ταραντίλης


Οι μετοχές του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη βρίσκονται στο ναδίρ, στο χρηματιστήριο του Μαξίμου, τούτες τις μέρες. Mάλιστα, ο Neo πληροφορείται πως, παρότι είναι.. σχετικά «φρέσκος» στη θέση του πορτ παρόλ της κυβέρνησης, στο Μαξίμου κατατέθηκαν ακόμη και σκέψεις περί "παραίτησής" του από την θέση.
Ο τρόπος που είχε χειριστεί την παραίτηση Λιγνάδη έχει εκ των πραγμάτων φέρει σε δύσκολη θέση τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αφού στις 15 Φεβρουαρίου μιλούσε για παραίτηση που οφειλόταν σε «προσωπικούς λόγους» και διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε τού ζητήθηκε να αφήσει το τιμόνι του Εθνικού.
Ωστόσο, τώρα που τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι αποκαλύψεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, ολόενα και περισσότερα κυβερνητικά στελέχη «αδειάζουν» τον Χρήστο Ταραντίλη: μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι ότι τα «αδειάσματα» προέρχονται από τον σκληρό πρωθυπουργικό πυρήνα -δηλαδή τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, αλλά και τον πανίσχυρο υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Αμφότεροι οι προαναφερθέντες δήλωσαν ότι η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, διαψεύδοντας τον Χρήστο Ταραντίλη. Αυτό προφανώς δεν είναι απλό, καθώς πολύ στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ουσιαστικά είπαν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ψέματα -και αναρωτιέται κανείς, κατόπιν τούτων, πώς ο κ. Ταραντίλης θα καταφέρει να σταθεί επί μακρόν στη θέση του…

Νeo / matrix24