ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί άλλαξε η ώρα, ξαφνικά, στο δελτίο του Αντένα;


Απροειδοποίητα, τουλάχιστον για το τηλεοπτικό κοινό, ο Αντένα άλλαξε το Σαββατοκύριακο κατά 10 λεπτά την ώρα έναρξης του βραδινού δελτίου ειδήσεων. Άρχιζε στις 7 παρά 10 και το διήμερο η.. έναρξη μετακινήθηκε στις 7 ακριβώς, αμέσως μετά την ελληνική ταινία. Η αλλαγή έγινε χωρίς καμία αναφορά στα επίσημο ημερήσιο πρόγραμμα που δημοσιεύεται στα σάιτ . Ακόμα και στο web του Αντένα, όπου καταχωρούνται τα δελτία μετά τη μετάδοσή τους, αναφέρεται ως ώρα έναρξης η 18:40 για εκείνα του Σαββάτου (20/2) και της Κυριακής (21/2), κάτι που στην πράξη δεν έγινε (φωτό, πατήστε για μεγέθυνση).
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα επανόδου του Νίκου Χατζηνικολάου μετά από την καλοκαιρινή διακοπή, η ώρα έναρξης του δελτίου μετακινήθηκε κατά 40 λεπτά νωρίτερα από την προηγούμενη, δηλαδή από τις 7:30 στις 6:50. Η αλλαγή δεν ευνόησε την τηλεθέαση του δελτίου, αντίθετα συνδυάστηκε με σαφή πτώση. Ίσως τώρα στο κανάλι να επιχειρούν μερική διόρθωση εκείνης της κίνησης που στην πράξη αποδείχτηκε λανθασμένη. Θα δούμε από τη Δευτέρα αν διατηρηθεί η 7 μ.μ. και, κυρίως, αν η δεκάλεπτη αλλαγή επηρέασε τα νούμερα τηλεθέασης.
- από το Harddog