ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Και «Παναθηναϊκός TV» από τη νέα σεζόν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:
- Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του.. «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
- Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.
Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους.
«Η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη» αναφέρει ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή του. «Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».