ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Εποχή Βαρδινογιάννη...

Aλλαγές στο ΔΣ του Alpha, με νέα (μεγάλη) ενίσχυση ρευστότητας


Έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα στο κανάλι, τις ημέρες των διακοπών. Στα τέλη Ιουλίου η διοικητική πυραμίδα της «Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε.» άλλαξε, με τον Μανώλη Δραϊνάκη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, αντικαθιστώντας.. (και εκεί) τον Δημήτρη Κοντομηνά. Το νέο «αφεντικό» του Alpha πλαισιώνουν οι Στέφανος Μάγειρας (αντιπρόεδρος) και Μιχαήλ Μπίτζιος (μέλος), στα πρότυπα του ΔΣ του Alpha 98.9 από τον περασμένο Απρίλιο.
Επιπλέον άλλαξε και η επίσημη έδρα του Alpha, που μεταφέρθηκε από την Παλλήνη και το Studio Pro στο «ραδιομέγαρο» της Κάτω Κηφισιάς, όπου ήδη στεγάζεται το κανάλι και τα υπόλοιπα ΜΜΕ του ομίλου Βαρδινογιάννη (Star, Alpha 98.9, Δίεση 101.3, Δρόμος 89.8).
Μαζί με τις παραπάνω κινήσεις η Motor Oil αποφάσισε να δώσει μια ακόμα μεγάλη «ένεση» ρευστότητας στον Alpha. Μέσα από την θυγατρική της και μέτοχο του καναλιού «Mediamax Holdings Limited», θα χορηγήσει κοινό ομολογιακό δάνειο στην «Alpha Δορυφορική Τηλεόραση A.E.» ύψους μέχρι 42 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο λήγει στις 31 Ιουλίου 2027.
- πηγή: e-tetradio