ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Κικίλιας: Τα τρολ του διαδικτύου φταίνε

Μετά το άδειασμά του από την Κομισιόν ο Βασίλης Κικίλιας ξαναχτύπησε και κατηγορεί τους άλλους για αυτό που ο ίδιος πράττει, την πολιτική εκμετάλλευση της ελπίδας διαφημίζοντας εμβόλιο που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις φάσεις ελέγχου.
Βγήκε στον ΑΝΤ1 να εξηγήσει τη χθεσινή δήλωσή του και ας μην είχε κανένα σημείο παρεξήγησης αφού δημόσια ανακοίνωσε εμβόλιο,..
που δεν έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ελέγχου εκμεταλλευόμενος την αγωνία των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη φάση της πανδημίας. Αποτέλεσμα ήταν να τον "αδειάσει" η Κομισιόν και ο ίδιος να εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα.
Εκτός από τη διεθνή γελοιοποίηση της χώρας την οποία πέτυχε προκειμένου να αποκαταστήσει με κάποιο τρόπο το προσωπικό του πολιτικό προφίλ μετά την αφαίρεση αρμοδιοτήτων του από τον Κυρ. Μητσοτάκη, δεν είχε καν την απαιτούμενη σοβαρότητα του ρόλου του υπουργού να σκεφτεί ότι η ανακοίνωση εμβολίου μπορεί να επιφέρει χαλάρωση των πολιτών στην εφαρμογή της μάσκας και των μέτρων προστασίας που η κυβέρνησή του και ο ίδιος προσωπικά έχουν θέσει ως νούμερο ένα μέτρο στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
«Μετράω τα λόγια μου. Ο κόσμος πρέπει να βλέπει την ελπίδα μπροστά του» είπε μεταξύ άλλων αιτιολογώντας την ανεπίτρεπτα αφελή πανηγυρική δήλωση του και επιτέθηκε με κουτοπονηριά σε «μερίδα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «μικροπολιτική εκμετάλλευση».
Ας του εξηγήσει κάποιος ότι άλλο "εκτιμάμε ότι θα βγει το εμβόλιο" και άλλο το να πανηγυρίζει δημόσια ότι "υπάρχει ελπίδα" για εμβόλιο που δεν έχει ελεχθεί πλήρως.
Με fake news και εμπόριο ελπίδας δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πανδημία. Επιπλέον ο υπουργός υγείας φαίνεται να μην διαθέτει την ελάχιστη απαιτούμενη σοβαρότητα και πολιτική αξιοπρέπεια να σωπάσει μετά το πλήγμα στην αξιοπιστία της χώρας και την γελοιοποίησή της που πέτυχε.
Η ευθύνη προφανώς και βαραίνει τον Κυρ. Μητσοτάκη που τον κρατάει στη θέση του.

Κατ. Μπρέγιαννη / Αυγή