ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Εξι οι νεκροί από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Μεγαλώνει η ανησυχία για τη διασπορά του Covid-19 καθώς παρά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει ιδιαίτερα υψηλός. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 269 νέα κρούσματα (νέο αρνητικό ρεκόρ) και δύο θάνατοι από τον ΕΟΔΥ. Αργά το βράδυ, έγινε γνωστό πως κατέληξε 88χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου ανεβάζοντας..
τον συνολικό αριθμό των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας στους 233. Πρόκειται για το έκτο θύμα από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 269 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αττική έφτασαν σχεδόν τα εκατό (98) ενώ υψηλά είναι τα νούμερα και στην Θεσσαλονίκη (70).
Με την έκθεση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στον κορονοϊό να μεγαλώνει, μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19 λαμβάνονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (Θεσσαλονίκη) μετά την εμφάνιση 14 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Α΄ Παθολογική Κλινική.
Το νοσοκομείο δεν θα δέχεται νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι και τις 21 Αυγούστου ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία απολύμανσης.