ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ανέτοιμα τα νοσοκομεία Αττικής για το νέο κύμα

Κραυγή αγωνίας από υγειονομικούς 

Γυμνός είναι ο μηχανισμός πρόληψης και αντιμετώπισης του κορονοϊού και στην πρωτεύουσα, όπως ήδη συμβαίνει στην Β. Ελλάδα και τα νησιά, καταγγέλλουν στο tvxs.gr νοσοκομειακοί γιατροί και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας..
Π. Παπανικολάου. Οι σχεδόν 90 επιπλέον κλίνες ΜΕΘ, είναι γεμάτες από περιστατικά «λοιπής νοσηρότητας», τα νοσοκομεία παραμένουν υποστελεχωμένα αφού οι προσλήψεις ήταν ελάχιστες και αφορούσαν έκτακτο προσωπικό, ενώ οι συγγενείς των διαγνωσμένων με covid19 ασθενών, μπαίνουν σε αναμονή από τον ΕΟΔΥ έως και δύο μήνες για το τεστ αν δεν διαθέτουν τα 150 ευρώ που ζητούν οι ιδιωτικές κλινικές!Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που γίνονται διακομιδές κρουσμάτων από τα νησιά στα κεντρικά νοσοκομεία της χώρας και όπως διαφαίνεται από την τελευταία οδηγία του υπουργείου, υπάρχει η πρόβλεψη ότι θα αυξηθούν. (περισσότερα στο Tvxs ΕΔΩ)