ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Τελικά δεν ήταν τρολιά το μήνυμα Τσίπρα για την Παναγία

Σύγχυση επικράτησε αργά χθες στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ορισμένοι θεώρησαν τρολιά ή fake μια ανάρτηση του Α. Τσίπρα για το Δεκαπενταύγουστο. Κυκλοφόρησε επίσης η φήμη, Οπως γράφει το nonews-news, ότι ο λογαριασμός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε πέσει θύμα χάκερ. Τελικώς η ανάρτηση, που αναμεταδόθηκε από τα κομματικά μέσα ενημέρωσης του κόμματος ήταν...
γνήσια.
Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε:
 Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει ανακοίνωση που μοιάζει σαν να την έγραψε η Κεραμέως, είναι απλώς Σάββατο.
Δεν χρειάζεται (ορισμένοι) Συριζαίοι να τα βρίσκουν όλα τέλεια. Αυτά ας τα αφήσουν για άλλους χώρους που ξέρουν να το κάνουν 40 χρόνια τώρα πολύ ...καλύτερα.
Και βέβαια θα τοποθετουμαστε και βέβαια, βεβαιότατα δεν θα χαϊδεύουμε αυτιά. Χωρίς κριτική κανένα κόμμα δεν πάει μπροστά, χωρίς αντίλογο κανένα κίνημα δεν βελτιώνεται, χωρίς την αντίθετη άποψη τίποτα δεν προχωράει. Μαθαίνουμε όλοι από τα λάθη των άλλων αλλά κυρίως από τα δικά μας. Μπορεί να κάνω λάθος.

Με τη σειρά του ο Νίκος Τσαγκρής έγραψε χιουμοριστικά στο fb:
"ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:«Χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν»
(Νομίζω ότι ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το χθεσινό του μήνυμα επί τη ευκαιρία της μεγάλης Χριστιανικής γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προσπάθησε, ως όφειλε, να εκφράσει, το σύνολο των Ελλήνων πιστών του Χριστιανισμού, και πασών των θρησκειών, μηδέ εξαιρούμενων των κομμουνιστικών τοιούτων, κάθε αριστερού και αριστερίστικου δόγματος και δοξασίας και αιρέσεως: Λενινιστές, Σταλινικούς, Μαοϊκούς, Τροσκιστες, Ανανεωτικούς, Αρχειομαρξιστές κλπ, κλπ. Έτσι, δεν κατανοώ.τα παράπονα ορισμένων φανατικών της ριζοσπαστικής Αριστεράς για... μεροληψία του Αλέξη Τσίπρα υπέρ της Θεομήτορος της Χριστιανικής θρησκείας στο μήνυμά του)"