ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Kουνώντας το δάχτυλο στους πολίτες...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 12 παλινωδίες που θέλει να κρύψει ο Μητσοτάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει να κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για να κρύψει τις αντιφάσεις και τις απίστευτες παλινωδίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που οδήγησαν στη δραματική αύξηση των κρουσμάτων Για την κυβέρνηση «η αύξηση οφείλεται στη χαλάρωση στο..
εσωτερικό και τον εφησυχασμό».
Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δηλαδή δεν ευθύνεται:
  1. Για το άνοιγμα του τουρισμού άρον-άρον και χωρίς μαζικά υποχρεωτικά τεστ, όπως απαίτησαν από τον κ. Μητσοτάκη ξένοι tour operators.
  2. Για την πληρότητα 100% στα αεροπλάνα, όπως απαίτησαν αεροπορικές εταιρείες.
  3. Για το μπάχαλο με τα διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα σε κάθε πύλη εισόδου της χώρας.
  4. Για την άρνηση να αυξηθούν τα δρομολόγια στις δημόσιες συγκοινωνίες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να στοιβάζονται σαν σαρδέλες.
  5. Για την αύξηση της πληρότητας των πλοίων, όπως απαίτησαν από τον κ. Μητσοτάκη οι εφοπλιστές.
  6. Για την κατάργηση της υποχρεωτικότητας της μάσκας στα καταστήματα, την οποία επανέφεραν άρον-άρον μετά από ενάμιση μήνα.
  7. Για την παραδοχή της απόκρυψης κρουσμάτων σε τουριστικούς προορισμούς, όπως στην Πάρο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού.
  8. Για την παταγώδη αποτυχία του δήθεν επιτελικού κράτους που δεν μπορεί να συντονιστεί με τις αρμόδιες τοπικές και ελεγκτικές αρχές για την τήρηση των μέτρων.
  9. Για τα αναποτελεσματικά μέτρα που και την πανδημία δεν αντιμετωπίζουν και καταστρέφουν όποια επιχείρηση πασχίζει να αντέξει στην πρωτοφανή ύφεση που έρχεται με την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.
  10. Για την άρνηση να στηριχθούν με ρευστότητα οι επιχειρήσεις και την απόφαση να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι με μαζικές απολύσεις και μειώσεις μισθών.
  11. Για το γεγονός ότι άφησε δεκάδες χιλιάδες οικογένειες χωρίς εισόδημα όλο το καλοκαίρι, αφού όσοι εργαζόμενοι έχουν μπει σε αναστολή τον Ιούνιο και Ιούλιο θα πάρουν στην καλύτερη περίπτωση 534 ευρώ στο τέλος Αυγούστου.
  12. Για το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα σχέδιο. Η κυβέρνηση ετοιμάζει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: εν μέσω πανδημίας ανοίγει τα σχολεία με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και υποχρεώνει γονείς και εκπαιδευτικούς να πληρώνουν μόνοι τους το κόστος για τις απαραίτητες μάσκες που θα απαιτούνται καθημερινά.
Γενικά, η κυβέρνηση δεν ευθύνεται για τίποτα και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες κάθε μέρα ότι οι ίδιοι φταίνε και για την έξαρση της πανδημίας και γιατί δεν καταλαβαίνουν πόσο τέλεια τα έχει κάνει όλα ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.