ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Γνωστός δημοσιογράφος αφήνει το Open για το Μega

Στο κανάλι όπου άφησε το πιο έντονο στίγμα της σταδιοδρομίας του, το MEGA, αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν γνωστός δημοσιογράφος.
«Αποχωρήσεις από την ενημέρωση, προσθήκες στην ψυχαγωγία του OPEN. Μετά τη Στέλλα Γκαντώνα και συνολικά άλλα 17 άτομα που είτε παραιτήθηκαν είτε απομακρύνθηκαν από το τμήμα ειδήσεων, την έξοδο επέλεξε και ο..
Ιορδάνης Χασαπόπουλος που αποχωρεί από το OPEN έπειτα από δυο χρόνια και εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του MEGA» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της Real life.
Ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, επιστρέφοντας σε πόστο που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο «παλιό» MEGA.
Η εφημερίδα υπενθυμίζει πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο OPEN απομακρύνθηκε από την πρωινή ζώνη όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτούν οι δύο εκπομπές σε μία, αναλαμβάνοντας κατόπιν προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, θέση που δεν τον ικανοποιούσε.