ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Σιωπή του υπουργείου Παιδείας για τα κατεστραμμένα απουσιολόγια στο Κολλέγιο

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ) μετά τη σημερινή υποκριτική «απόφαση» της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, με την οποία ζητείται -τάχα- οι αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να ελέγξουν τις δηλώσεις των ιδιωτικών σχολείων στο myschool, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα έγγραφο-φωτιά της Διεύθυνσης ΠΕ Πειραιά που όχι μόνο αποδεικνύει την ακραία παρανομία μεγάλου τμήματος..
των ιδιωτικών σχολείων, αλλά αποκαλύπτει ότι πίσω από την παρανομία αυτή κρύβεται ο Σύνδεσμος των σχολαρχών!
Πιο συγκεκριμένα δημοσιοποίησε απαντητικό έγγραφό της Διεύθυνσης ΠΕ Πειραιά σε ερώτημα της ΟΙΕΛΕ σχετικά με τη δήλωση στοιχείων των ιδιωτικών σχολείων της περιοχής στο myschool.
Η απάντηση της Διεύθυνσης είναι συγκλονιστική. Πάνω από το 90% των ιδιωτικών δημοτικών και νηπιαγωγείων της περιοχής αρνείται να δηλώσει στοιχεία στο Π.Σ myschool. Μάλιστα το πιο τρομακτικό από όλα είναι πως ορισμένα από τα ιδιωτικά σχολεία απαντούσαν στη Διεύθυνση ότι δεν δηλώνουν στοιχεία κατ' εντολήν του Συνδέσμου των σχολαρχών!
- από ρεπορτάζ του Χρήστου Κάτσικα στην ΕφΣυν / ολόκληρο ΕΔΩ