ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Σαββίδης: Δεν φεύγω

Τι και αν το έντυπο «Έθνος» ανέστειλε την εκδοσή του. Ο επιχειρηματίας Iβάν Σαββίδης, όπως γράφει η fmvoice,  διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι το ταξίδι του Open συνεχίζεται. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι εργαζόμενοι δεν ανησυχούν. Υπάρχει ανησυχία και μάλιστα μεγάλη αυτές τις ημέρες, που αποχώρησε και πλειοψηφία των..
συναδέλφων τους από το «Έθνος» προς άγνωστες κατευθύνσεις…
***
Έθνος: Πολύ σκληρό για να… πεθάνει;
Έτσι αντιμετωπίζουν το brand «Έθνος», οι εναπομείναντες εργαζόμενοί του στο site, την ώρα που εντείνονται οι προετοιμασίες για την εμφάνιση στον κυβερνοχώρο της «Ημερησίας».
"Είναι όμως ίδιο με το χαρτί;" αναρωτιούνται από την άλλη πλευρά, οι συναδέλφοί τους που έχουν πάρει, ήδη, την επιταγή της εθελουσίας στα χέρια. Το σίγουρο είναι πως μόνο σίγουροι για όσα έρχονται δεν μπορεί να είναι όσοι έχουν μείνει πίσω…
***
Open: Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται
Την ίδια στιγμή, στο «ομόσταβλο» Open, υπάρχει έντονος προβληματισμός για όσα έγιναν στο «Έθνος». Ωστόσο, εκεί τουλάχιστον υπάρχει μια κινητικότητα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την άφιξη νέων στελεχών. Όχι, όμως, ότι δεν αποχωρεί, κιόλας, κόσμος. Και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Σάτυρος / fmvoice