ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ο Τελικός του Europa League στην ΕΡΤ

«Σεβίλλη - Ίντερ» / Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 21 Αυγούστου, στις 22:00

Η πολυνίκης του θεσμού, Σεβίλλη, αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη και φορμαρισμένη Ίντερ, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται θέαμα και έντονες συγκινήσεις, στον Τελικό του Europa League, που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι, σε απευθείας και ελεύθερη.. μετάδοση, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στις 22:00.
Οι Ανδαλουσιάνοι του Ζουλέν Λοπετέγι αναζητούν το έκτο τους τρόπαιο στον θεσμό, την ώρα που οι Λομβαρδοί του Αντόνιο Κόντε επιστρέφουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 2010.
Η δράση αρχίζει στις 21:00, με το Pre game, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος, και συνεχίζεται στις 22:00, με τη σέντρα του Τελικού, σε απευθείας μετάδοση από την Κολονία, και σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου.
Μετά τη λήξη, ακολουθεί η post game εκπομπή, με την ανάλυση και το ρεπορτάζ του Τελικού.
H ΕΡΤ, πιστή στο ραντεβού της με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, δίνει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να απολαύσουν, σε ελεύθερη μετάδοση, τον Τελικό του Europa League, καθώς και τις pre game και post game εκπομπές, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports. Αύγουστος.