ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Υπάρχει ελπίδα για τον (ιστορικό) Flash 96;

Πριν λίγες μέρες το  e-tetradio έγραφε για την πρώτη κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη στον χώρο των media έπειτα από χρόνια, με την ανάκτηση του Flash.gr, ενός από τα πρώτα και μεγαλύτερα ελληνικά ειδησεογραφικά portal που έστησε μαζί με τους δημοσιογράφους του τότε Flash 9.61. Ενός ενημερωτικού ραδιοσταθμού που ο ίδιος ίδρυσε κι έθεσε επισήμως σε λειτουργία την 4η Ιουνίου 1989, σε μια ιδιαίτερα..
θερμή περίοδο στο πολιτικό σκηνικό (με το σκάνδαλο Κοσκωτά) και με ανταγωνισμό από «μεγαθήρια» όπως ο ΣΚΑΪ 100.4, ο ΑΝΤ1 97.1, ο Αθήνα 9.84 κ.ά.
Στην πορεία ο ραδιοσταθμός πουλήθηκε, απειλήθηκε με λουκέτο, επέστρεψε στον Σωκράτη Κόκκαλη, πουλήθηκε πάλι στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Πέτρο Κυριακίδη, εγκαταλείφθηκε από τον φυγόδικο ιδιοκτήτη του, για να μεταβιβαστεί εν τέλει στους εργαζομένους του. Από τα τέλη του 2014 και μέχρι σήμερα, το συνεταιριστικό τους σχήμα είναι εκείνο που έχει τα ηνία του Flash 96.
Από τον Σεπτέμβριο του 2017 όμως ο σταθμός έχει σταματήσει να εκπέμπει. Μια διαμάχη των συνεταιριστών-εργαζομένων με τον διαχειριστή και πρώην διευθυντή του σταθμού επί σειρά ετών, Πάνο Κολιοπάνο, τον οδήγησε στην σιγή. Έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια σημαντική ενέργεια από την πλευρά του συνεταιρισμού για την επαναφορά του.
Κι ερχόμαστε στο σήμερα, 30 χρόνια μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του (τότε) Flash 9.61. Μετά την επιστροφή του Flash.gr στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη, θα γίνει το ίδιο και με τον ραδιοσταθμό; Κι αν ναι, από την ίδια συχνότητα ή κάποια άλλη; Με το ίδιο εταιρικό σχήμα, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους δηλαδή, ή διαφορετικό;
- από το e-tetradio