ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Το (νέο) παράπονο του Γιώργου Αυτιά

Δεν μπορεί να το χωνέψει ακόμη ο Γιώργος Αυτιάς το ότι δεν ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και αυτό του βγήκε μιλώντας με τον νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε ζωντανή σύνδεση με τον Κ. Μουτζούρη, ο δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει ξανά μέσω τηλεόρασης το.. παράπονό του που δεν έγινε τελικά ευρωβουλευτής.
«Η τηλεόραση είναι το πιο μεγάλο κόμμα εκ των πραγμάτων, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα νησιά θέλουν στήριξη. Κατ' αρχήν θα πάρετε τηλέφωνο τον Τζιτζικώστα να σας πει πώς θα πετύχετε 100% απορρόφηση των κονδυλίων. Είναι ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης. Δεύτερον, θα πάτε στη Σάμο και στα νησιά που θέλουν κονδύλια», απάντησε ο Γ. Αυτιάς όταν του είπαν με χιούμορ ότι θα τον κάνουν αντιπεριφερειάρχη.
Ο νέος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρης ανταπάντησε στον δημοσιογράφο: «Κονδύλια υπήρχαν, όμως στο Βόρειο Αιγαίο καταφέραμε να απορροφήσουμε μόνο το 19%. Θα σε πάρω σύμβουλο».
Τότε ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει εμμέσως πλην σαφώς το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν ήταν τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής: «Μένω δημοσιογράφος, θα σας βοηθούσα αν πήγαινα στις Βρυξέλλες, να σου κόβω κονδύλια. Και να κάνω μεγάλο αγώνα».