ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ο Ψαραντώνης στο Επικρατείας του Βαρουφάκη

Μία έκπληξη περίμενε τους Κρητικούς κατά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη καθώς στην τελευταία τιμητική θέση φιγουράρει το όνομα του Ψαραντώνη!
Ο γνωστός και αγαπητός λυράρης της Κρήτης σε δηλώσεις του στο cretapost.gr ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στον..
Γιάνη Βαρουφάκη.
«Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του», επεσήμανε ο κ. Ψαραντώνης ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο.
«Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», τόνισε σχετικά ο κ. Ψαραντώνης.
Ποια είναι τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25
Σε σχετική ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 αναφέρονται τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο και τα οποία όπως επισημαίνεται προέρχονται από τον χώρο των γραμμάτων, της τέχνης και των αγώνων για δικαιοσύνη στην Ελλάδα και στον κόσμο.
«Πρόσωπα που σηματοδοτούν τη δυνατότητα του ΜέΡΑ25 να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπειας από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στην βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους» προσθέτει στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.
Αναλυτικά τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας:

  • Πέπη Ρηγοπούλου.
  • Νένα Βενετσάνου
  • Γιώργος Μανιώτης
  • Τάκης Μίχας
  • Λίτσα Αλεξάκη
  • Ψαραντώνης Ξυλούρης
Τα υπόλοιπα έξι ονόματα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια.
Πηγή: Cretapost.gr