ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τα τελικά του UEFA Nations League παίζουν στο Open

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των UEFA Nations League Finals ξεκίνησε.
Τέσσερις σπουδαίες ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και το OPEN θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση και τις τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σε Πόρτο και Γκιμαράες.
Η Αγγλία του Στέρλινγκ και του.. Κέιν, η Ολλανδία του Φαν Ντάικ και του Ντε Λιχτ, η Ελβετία του Σακίρι και του Τσάκα και, φυσικά, η οικοδέσποινα Πορτογαλία του σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και του «δικού μας» Φερνάντο Σάντος θα δώσουν σκληρές μάχες για να κάνουν δικό τους το «χρυσό» τρόπαιο που αποφέρει και έπαθλο 10,5 εκατ. ευρώ για τον νικητή!
Η αυλαία της τελικής φάσης του UEFA Nations League ανοίγει στο στάδιο Ντραγκάο την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 21:45 με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία τον οποίο θα παρακολουθήσετε σε περιγραφή Γιώργου Τσαντάκη και Μιχάλη Τσίγκρη.
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:45 δύο υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου, η Ολλανδία και Αγγλία, θα διεκδικήσουν στο στάδιο Αλφόνσο Ενρίκες το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό σε έναν αγώνα που αναμένεται συναρπαστικός και τον οποίο θα περιγράψει ο Μανώλης Σφακάκης.
Και την Κυριακή 9 Ιουνίου, απολαύστε στο OPEN τον μικρό τελικό που θα γίνει στις 16.00 στο Γκιμαράες, σε περιγραφή Γρηγόρη Ατρείδη και Γρηγόρη Ποζιού, και βέβαια τον μεγάλο τελικό του Ντραγκάο στις 21.45 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.
Τα τελικά του UEFA Nations League για την ελεύθερη τηλεόραση παίζουν μόνο στο OPEN.