ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Γιατί ο Θ. Κατσανέβας κατεβαίνει με τον Βελόπουλο

Με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου αναμένεται ότι θα κατεβεί στις εκλογές ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και οικονομολόγος, Θεόδωρος Κατσανέβας.
Ο Θ. Κατσανέβας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθήνας, ενώ μαζί με τον Κυρ. Βελόπουλο, θα είναι οι μόνοι που έχουν..
διατελέσει βουλευτές στο παρελθόν.
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του κόμματος ο Κατσανέβας ήταν στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, μαζί με μια ομάδα που δημιούργησε τόσο σε επίπεδο θέσεων αλλά και δομών με συμμετοχή στα σημαντικότερα όργανα της «Ελληνικής Λύσης», όπως το πολιτικό συμβούλιο αλλά και η οικονομική επιτροπή του κόμματος. Επίσης μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία.
Στις αρχές της εβδομάδας συναντήθηκαν όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι βουλευτές της Αθήνας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ο Κυρ. Βελόπουλος τους παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες και τη στρατηγική του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.