ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Μετά την (τελευταία) ανάρτηση της Ακρίτα διέγραψαν τον Σκαλούμπακα

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους.Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά όχι;». Aυτό έγραψε χθες η Ελενα Ακρίτα στο facebook και σήμερα η ΝΔ..
αποφάσισε τελικά να τον διαγράψει από μέλος της.
Η Πειραιώς προχώρησε στη διαγραφή Σκαλούμπακα αντιδρώντας στις ρεβανσιστικές και χυδαίες αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.
Η απόφαση, που υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρει ότι ο κ. Σκαλούμπακας διαγράφεται από μέλος του κόμματος και χάνει τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από τη συγκεκριμένη ιδιότητα.
Τις αναρτήσεις Σκαλούμπακα είχε φέρει στο φως η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, που στο παρελθόν τον είχε υποχρεώσει να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της.
Στις επίμαχες αναρτήσεις, που του στέρησαν την κομματική του ιδιότητα, ο κ. Σκαλούμπακας έγραφε μεταξύ άλλων: «Ο,τι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια», ενώ απειλούσε χυδαιότατα τους πολιτικούς του αντιπάλους για το μέλλον τους.

ΥΓ Ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι η δημοσιογράφος- συγγραφέας Ελενα Ακρίτα έχει 176.367 ακολούθους.