ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ν. Παππάς: Ο Μητσοτάκης ξανασκέφτεται το debate με Τσίπρα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, έκανε λόγο για πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να το ξανασκέφτονται για debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής..
αντιπολίτευσης.
Σημειώνεται ότι ο συνομιλητής του στο πάνελ και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Χατζηδάκης, δεν αντέδρασε την τοποθέτηση του Νίκου Παππά κάτι που σημαίνει ότι οι πληροφορίες που έχει το κυβερνών κόμμα, για «στροφή» της ΝΔ στο θέμα του debate, έχουν βάση.
Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Παππάς, τόνισε: «Θα πρέπει όλοι να συμβάλλουν, ώστε να γίνει μια δημόσια τηλεοπτική συζήτηση, ή πολλές όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ των αρχηγών των δύο κομμάτων που διεκδικούν την Κυβέρνηση της χώρας. Μια οργανωμένη αντιπαράθεση των δύο εν δυνάμει πρωθυπουργών, είναι κάτι επιβεβλημένο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι στη ΝΔ το ξανασκέφτονται, διότι οι εξελίξεις τρέχουν».