ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ελλάδα - Ιταλία το Σάββατο ζωντανά στο Open

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020 έρχεται ζωντανά από το Open!
Αυτό το Σάββατο στις 21:45, η Ελλάδα καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη στο Λιχτενστάιν και την ισοπαλία στη Βοσνία, και να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με την..
πανίσχυρη Ιταλία, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το ποδοσφαιρικό ραντεβού με το Open αρχίζει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με την παρουσίαση του Pre Game Show «Στον δρόμο για το Euro 2020».
Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα συντονίσουν τις συνδέσεις με τους συνολικά οκτώ δημοσιογράφους του Open που θα καλύπτουν κάθε σημείο του γηπέδου με αναλυτικό ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις και την παρουσίαση των
συνθέσεων των δύο ομάδων.
Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα στο παιχνίδι Ελλάδα-Ιταλία. Ο κορυφαίος Έλληνας sportcaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή του αγώνα, ενώ δίπλα του για το σχόλιο της μετάδοσης θα βρίσκεται ένας άλλος Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.