ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Έλλη Στάη τέλος! Ποια θα πάρει τη θέση της

Eπέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καινούργιου σταθμού, του OPEN, ενώ αργότερα ξεκίνησε να παρουσιάζει και εβδομαδιαία εκπομπή.
Όπως φαίνεται όμως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν που θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές στο δελτίο ειδήσεων αφού άλλωστε βρέθηκε ξανά σε αυτή τη θέση..
για να βοηθήσει στο ξεκίνημα του OPEN. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες «πηγές» το… διαζύγιο με το σταθμό της Παιανίας είναι συναινετικό και διευκολύνει μάλιστα τη δημοσιογράφο η οποία από την αρχή επιθυμούσε τη συνεργασία με το OPEN μόνο με την πολιτική εκπομπή «Open Mind». Πριν μάλιστα βγει ο καινούργιος σταθμός στον αέρα τα στελέχη του είχαν κάνει επαφές με τη Νίκη Λυμπεράκη που όμως είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και δεν μπορούσε να αποδεχτεί την πρόταση.

Έτσι η διοίκηση του OPEN… πίεσε την Έλλη Στάη να αναλάβει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως και έγινε. Στο τέλος του μήνα όμως λήγει το συμβόλαιο της Λυμπεράκη με τον ΣΚΑΪ και είναι σίγουρο πως και οι δύο πλευρές δεν θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία αφού σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες «πηγές» έχει κλείσει να μετακομίσει από το Φάληρο στην Παιανία. Οπότε θα μπορέσει κι η Έλλη Στάη να αποδεσμευθεί από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενώ θεωρείται πως θα παραμείνει στο δυναμικό του OPENμε την εκπομπή της.

Βέβαια όλα είναι κανονισμένα αλλά όχι δεμένα με υπογραφές, αν και οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει ανατροπή και με το τέλος της φετινής σεζόν η Έλλη Στάη θα αποχαιρετήσει την καρέκλα της παρουσιάστριας στο καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN παραδίδοντας τη «σκυτάλη» στη Νίκη Λυμπεράκη που θα αναλάβει επίσημα στις αρχές της επόμενης σεζόν!
- από ρεπορτάζ του Γρ. Μελά στο newsit