ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Τώρα ανακάλυψαν τον Σκαλούμπακα;

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις αγκαλιές του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους ασπασμούς με τον διαγραμμένο δήμαρχο Άργους, ήρθε η διαγραφή ακόμη ενός "γαλάζιου" στελέχους από τη Νέα Δημοκρατία.
Χθες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε σειρά να διαγραφεί ο Χρήστος Σκαλούμπακας, καθώς προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με τα σχόλια που δημοσίευε σε μέσα..
κοινωνικής δικτύωσης. Σχόλια που περιείχαν απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της Ν.Δ., εμφυλιοπολεμική ρητορική που παρέπεμπε στη δράση του πατέρα του στο κολαστήριο της μετεμφυλιακής Μακρόνησου αλλά και χυδαίες εκφράσεις.
Μετά λοιπόν τον εκπρόσωπο της αριστείας που ήθελε την Κωνσταντίνα Κούνεβα για να του καθαρίσει το Σάββατο το σπίτι, πάει και ο υιός Σκαλούμπακας, που απειλούσε πως με το που έρθει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, θα κάνει στους πολιτικούς του αντιπάλους ό,τι δεν τους έκανε ο πατέρας του το 1948 στο Μακρονήσι. Και όλα αυτά τα μπουμπούκια που διαγράφονται όταν το παρακάνουν για να εισπράξει τα μπράβο και τα χαίρε ο άτεγκτος αρχηγός από τη μία φέρνουν μονίμως στο μυαλό το «κάτσε τώρα πίσω και μετά επιστρέφεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρωτόδικα καταδικασμένο Νίκο Γεωργιάδη και από την άλλη προκαλούν και μια εύλογη απορία.
Γιατί είναι να απορεί κανείς με όλους αυτούς τους φασίστες, τους ρατσιστές, τους αντισημίτες, τους μισογύνηδες και τους ομοφοβικούς που έχουν μαζεμένους μέσα στην υποτιθέμενη φιλελεύθερη παράταξη και περιμένουν τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για να τους -συνήθως για τα μάτια του κόσμου- διαγράψουν. Γιατί, βλέπεις, τόσα χρόνια ούτε που ίδρωνε το αυτί τους για τις χυδαιότητες και τις απειλές που ο Χ. Σκαλούμπακας ανέβαζε στο Twitter και το Facebook και χρειάστηκε να φτάσουμε σε προεκλογική περίοδο και να τους ξεφωνίσει δημοσίως η Έλενα Ακρίτα για τον φασίστα που τρέφουν στον κόρφο τους ώστε να αναγκαστούν και άρον - άρον τον διαγράψουν μέρες που είναι.
Διαγραφή τώρα και μετά βλέπουμε είναι η τακτική που ακολουθούν με όλα αυτά τα φυντάνια που ευδοκιμούν στο "γαλάζιο" περιβόλι. Σαν τη διαγραφή του Καμπόσου της καρδιάς τους και όλων των άλλων που, παρά τις πειθαρχικές ποινές, απολαμβάνουν την πλήρη στήριξη της Πειραιώς που επί της ουσίας δεν χαραμίζει ούτε μια ακροδεξιά ψήφο στον πόλεμο που οι «Σκαλούμπακες» έχουν κηρύξει κατά της Αριστεράς.

Πέτρος Κατσάκος / Αυγή