ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Εξελίξεις στη συνεργασία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ

«Πάγωσε» το τρέϊλερ του The Voice

Δεν προβάλλεται πλέον στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το πρώτο teaser συμμετοχών (casting calls) για το νέο κύκλο του «Τhe Voice» με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό στη σχέση του Τούρκου παραγωγού και καναλάρχη, Ατζούν Ιλίτζαλι, με την διοίκηση του ΣΚΑΪ.  Το teaser είχε..
βγει στον «αέρα» στις 10 Απριλίου καλώντας τους υποψήφιους να δηλώσουν συμμετοχή για το νέο talent show. Έμεινε για λίγο και σταμάτησε η προβολή του για τον πολύ απλό λόγο πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Τούρκου επιχειρηματία με την διοίκηση του ΣΚΑΪ, πέραν αυτής που «τρέχει» ήδη και αφορά στην προβολή των προγραμμάτων «Power of love» (ολοκληρώνεται πιθανότατα στις 21 Ιουνίου) και «Survivor» (ο τελικός προσδιορίζεται για τον Ιούλιο χωρίς να έχει κλειδώσει η ημερομηνία λόγω της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών).
Διαδικασία υποβολής αίτησης δεν υπάρχει ούτε στην ιστοσελίδα του καναλιού σε αντίθεση με άλλα προγράμματα όπως το νέο παιχνίδι «Quess my age». Παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς ερμηνεύουν ως ένδειξη ρήξης τα παραπάνω, στον αντίποδα κάποιοι άλλοι θεωρούν απόλυτα λογική την τακτική του ΣΚΑΪ εφόσον δεν υπάρχει δεδομένη συμφωνία.
Την ίδια στιγμή πληροφορίες του ethnos.gr κάνουν λόγο για προσεγγίσεις σε κάποιους coaches από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να διερευνήσουν αν έχουν κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με την Acun Μedya στην υποθετική περίπτωση που το «Τhe Voice» δεν βγει στον ΣΚΑΪ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον της συνεργασίας Ατζούν Ιλίτζαλι – ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να γίνουν πριν την προβολή του τελικού του «Survivor».

- από ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο ethnos.gr