ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

"Μετά από μεγάλη συζήτηση αποφάσισα να κάνω το βήμα"

Την άλλη εβδομάδα οι δημοσιογράφοι της Αθήνας (ΕΣΗΕΑ) έχουν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Ενας από αυτούς που..
κατεβαίνουν για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι και ο Αρης Ραβανός που έγραψε στο facebook:
Τελικά μετά από μεγάλη συζήτηση αποφάσισα να κάνω το βήμα και να θέσω υποψηφιότητα, χωρίς αυτή η κίνησή μου να επηρεάζει την καθημερινότητά μου και τον διαρκή αγώνα για το ρεπορτάζ. Στις προσεχείς εκλογές θα είμαι υποψήφιος και όσες και όσοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι πιστεύετε ότι η παρουσία μου θα είναι χρήσιμη μπορείτε να μου βάλετε ένα σταυρό. Η στήριξή σας θα είναι μεγάλη δύναμη εάν εκλεγώ. Χωρίς πολλά λόγια ζητώ ένα σταυρό στις αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΑ που θα γίνουν το διήμερο 12-13 Ιουνίου.
Διεκδικώ να είμαι ένα από τα μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Για την εκλογή στα Πειθαρχικά Συμβούλια υπάρχει ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στο οποίο οι υποψήφιοι αναγράφονται κατά αλφαβητική σειρά. Καλές εκλογές την άλλη εβδομάδα και ας ελπίσουμε όσοι εκλεγούν να συμβάλλουν στην προάσπιση της ελευθεροτυπίας.