ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Πανδαιμόνιο με Κούγια και Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο

«Έχω πει εγώ ότι ο Κούγιας είναι κοντός; Όχι βέβαια! Είναι όσο δύο φερμουάρ μεσαίου μπουφάν. Είναι δύο μπουφάν άνθρωπος! Εγώ θα φέρω και μάρτυρα στα δικαστήρια να πει για το ύψος του. Τα θέλει. Όσο καιρό δεν έπαιζα κάτι σχετικά με αυτόν, το είχε μαράζι. Έλεγε, δεν θα παίξει κάτι σχετικά με μένα; Εμείς έχουμε μαλλιοτραβηχτεί με την Βατίδου για το ποιος θα πρωτοπάρει αυτό τον λεβέντη…»
Κάτι τέτοια έλεγε στις εκπομπές του στο "Αλ Τσαντίρι" ο Λάκης
Λαζόπουλος σατιρίζοντας τον  Αλέξη Κούγια και προβάλοντας σατιρικά βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποινικολόγο και ως φαίνεται ο τελευταίος δεν τα ξέχασε.
Ετσι όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του χθες το βράδυ στο «Αθηνών Αρένα» έφυγε κατευθείαν για τον Λαζόπουλο που συνοδευόταν από την Μαρινέλλα και άλλους φίλους του, πλησίασε το τραπέζι του και του επιτέθηκε φραστικά ενώ, όπως είπαν, τον χτύπησε και στο πρόσωπο. Προκλήθηκε πανδαιμόνιο και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων του νυχτερινού κέντρου για να λήξει το επεισόδιο που διαδραματίσθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων.