ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Μόνο ο Μαρινάκης κατέθεσε αίτηση για τηλεοπτική άδεια

Μόνο η «Άλτερ Έγκο» του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε αίτηση για μία από τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές άδειες μετά και τη λήξη προθεσμίας σήμερα στις 3 το μεσημέρι, υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δύο τηλεοπτικών αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας. Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατατέθηκε μία (1) αίτηση από την εξής εταιρεία: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Η αποσφράγιση του φακέλου και η καταγραφή του περιεχομένου της θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 και αν απαιτηθεί και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019.
Στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό αντάλλαγμα για την άδεια με χρονική διάρκεια τα δέκα έτη, είναι 35 εκατ. ευρώ.