ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Απειλεί ο Αδωνις

Ευθεία απειλή κατά των εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση Novartis εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε (ρ/σ News 247):
«Το να έρθει η αντεισαγγελέας Εφετών Τουλουπάκη με τους επίκουρους αντεισαγγελείς Ντζούρα και Μανώλη και να πουν “αδιαφορώ για το τι λέει 70 χρόνια η νομολογία, αδιαφορώ τι λέει το Σύνταγμα και συντάσσομαι με την πρόσκαιρη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Βουλή” το θεωρώ αδιανόητο. Αν αυτό συμβεί οι νομικές ενέργειες είναι συγκεκριμένες. Προσφυγή στο αρμόδιο συμβούλιο του άρθρου 86, διαπίστωση παραγραφής όπως έχει γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και κατευθείαν μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε όποιον εισαγγελέα βάλει υπογραφή σ’ αυτό το πράγμα».
Η απειλή αυτή κατά δικαστικών λειτουργών που διερευνούν μια υπόθεση, στην οποία φέρεται να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, αναμένεται βέβαια να προκαλέσει αντιδράσεις και στους κόλπους της Δικαιοσύνης.
Γιάννης Μπασκάκης / ΕφΣυν