ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος και ο Βαγγέλης Περρής

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Περρή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαραγκού. Ο γνωστός συριανός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και επιχειρηματίας συντάσσεται στο πλευρό του νυν δημάρχου Σύρου και θα ενισχύσει την προσπάθεια επανεκλογής του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Ο Βαγγέλης Περρής έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για την παρουσίαση των 60 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε» και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι μέσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν, συμπεριλήφθηκε και το δικό του. Ελάχιστοι, ίσως, γνώριζαν ότι ο  Περρής είχε συζητήσει και συμφωνήσει με τον Γιώργο Μαραγκό ώστε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των συριανών δημοτών.
Εξάλλου, μέχρι και πριν μερικούς μήνες είχε αναπτυχθεί φημολογία που ήθελε τον κ. Περρή ως έναν από τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο νομό Κυκλάδων. Φαίνεται ότι ο ίδιος επέλεξε, ναι μεν να εμπλακεί με τα κοινά, όμως προτίμησε την τοπική αυτοδιοίκηση στοχεύοντας να βοηθήσει την πατρίδα του την Σύρο, με την φυσική του παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο της επόμενης θητείας.
- από το cyclades24