ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Μητροπολίτης πίσω από «αποκαλυπτική» εφημερίδα;

Γνωστός Μητροπολίτης μεγάλου λιμανιού ακούγεται ότι στηρίζει εκδοτική προσπάθεια που ειναι στα σκαριά απο πρώην στέλεχος της τηλεόρασης. Αυτό γράφει, κρατώντας επιφυλάξεις, το enimerosi24 που συμπληρώνει: Η εμπλοκή του Μητροπολίτη δεν είναι ξεκάθαρη, αφου δεν ειναι σαφές ακόμη ο τρόπος με τον οποίο θα.
στηρίξει τη συγκεκριμένη εκδοτική πρωτοβουλία, ενώ άγνωστος είναι ο ρόλος εφοπλιστή στο εγχείρημα με τη «αποκαλυπτική» εφημερίδα.
***
Ουδέν νεότερον -προς το παρόν- από την εκδοτική απόπειρα με την... άλλη Εσπρέσσο που όπως είχε γίνει γνωστό επρόκειτο να κρεμαστεί στα περίπτερα στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου. Πάντως ο Φεβρουάριος μας τέλειωσε. Στο μεταξύ κυκλοφορούν φήμες στην δημοσιογραφική πιάτσα οτι ο Στέφανος Χίος θα βγάλει νεα εφημερίδα με το σήμα "Espresso". Μύλος...
***
Την ίδια ώρα δίπλα στο λογότυπο της εφημερίδας «Εspresso» και εν αναμονή του υπό εκδοσιν νέου tabloid που θα έχει τον ίδιο(;) τίτλο, εξακολουθεί να αναγράφεται: «Espresso -19 χρόνια αποκαλύψεις. Προσοχή στις... μαιμούδες» ενώ κυκλοφορεί εδώ και μέρες με το ίδιο editorial με τίτλο «19 χρόνια Espress»
***
Πάντως ο εκδότης των εφημερίδων Δημοκρατία, Εστία και Espresso, Ιωάννης Φιλιππάκης, σε επιστολή του προς τα μέλη της ΕΙΗΕΑ, αναφέρεται σε «προσπάθεια εκδόσεως fake ESPRESSO» που «αποτελεί απόπειρα πρωτοφανούς εκδοτικής πειρατείας».
***
Αδηλον το μέλλον για τη νέα «Απογευματινή» που υποτίθεται θα έβγαινε στα περίπτερα από τον περασμένο Οκτώβριο. Πάντως μέχρι πρόσφατα ο Ν. Καραμανλής ("Παρασκήνιο","Καρφίτσα") δήλωνε στους συνομιλητές του, οτι θα προχωρήσει, παρά τις όποιες καθυστερήσεις και την αποχώρηση των Μουλίνου - Πουλόπουλου από το εκδοτικό σχήμα.