ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κ. Παπαϊωάννου και ο «μυστικός πράκτωρ Γου Που»

Στα σχόλια του συμβούλου έκδοσης των ΝΕΩΝ Γιάννη Πρετεντέρη στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και στις «αποκαλύψεις» σχετικά με το πρόσωπό του απαντάει ο Κωστής Παπαϊωάννου μέσω των σόσιαλ μίντια. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κ. Παπαϊωάννου (για να βοηθήσει τον Πρετεντέρη): «Δραστηριοποιούμαι επίσης πολλά χρόνια με εθελοντικές οργανώσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου. Και συμμετέχω και στο Παρατηρητήριο για τη
Δίκη της Χρυσής Αυγής. Και έγραφα και για καμιά δεκαριά χρόνια στην εφημερίδα του (φυσικά πρίν αυτή αλλάξει ιδιοκτήτη). Έχω πολλές ταυτότητες μυστικέ πράκτωρ Γου Που»
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κ. Παπαϊωάννου στο fb:

Στα χτεσινά ΝΕΑ ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει μια μεγάλη δημοσιογραφική αποκάλυψη.
Αναφέρει πως υπέγραψα δημόσια κείμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Πως μίλησα σε δημόσια εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών (και πάλι).
Πως στηρίζω δημόσια την ανάγκη να συνεργαστούν όσες δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη αγωνιούν από την άνοδο της Ακροδεξιάς.
Πως είμαι και εκπαιδευτικός.
Πως ήμουν για 9 χρόνια και εκλεγμένος Πρόεδρος στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα.
Μετά, αποκαλύπτει -άκουσον άκουσον- ότι ήμουν και Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από το 2015 ως το τέλος του 2016 οπότε παραιτήθηκα.
Δημοσιογραφική βόμβα μεγατόνων. Έτοιμο Πούλιτζερ.
Φυσικά η θέση Γενικού Γραμματέα σε υπουργείο δεν είναι κρυφή. Δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, σαν την ιδιότητα του χειμερινού κολυμβητή, του ακροφοβικού, του αριθμομνήμονος, ή του vegan ας πούμε.
Η θέση του Γενικού Γραμματέα είναι δημόσια.
Παρόλα αυτά, αναγνωρίζει κανείς το ατόφιο μέταλλο του ερευνητή δημοσιογράφου
Για να τον βοηθήσω: δραστηριοποιούμαι επίσης πολλά χρόνια με εθελοντικές οργανώσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου. Και συμμετέχω και στο Παρατηρητήριο για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Και έγραφα και για καμιά δεκαριά χρόνια στην εφημερίδα του (φυσικά πρίν αυτή αλλάξει ιδιοκτήτη).
Έχω πολλές ταυτότητες μυστικέ πράκτωρ Γου Που.
Δείτε τι έγραψε χθες στα ΝΕΑ ο Γιάννης Πρετεντέρης στη στήλη του «Εμπιστευτικά»: