ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα ζωντανά στo ΟPEN

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στo Οpen η μεγάλη μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, live την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 21.50.  Η Ρεάλ Μαδρίτης θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Βάσκεθ στη Βαρκελώνη, να βγάλει νοκ άουτ τη μεγάλη αντίπαλό της και να διεκδικήσει την κατάκτηση του Copa del Rey μετά από 5 χρόνια. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι δεν έχουν πει την..
τελευταία τους λέξη. Ποδοσφαιρικό ραντεβού που δεν χάνεται, live και αποκλειστικά στο OPEN,
την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 21.50!
***
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ άρον άρον το Σάββατο το βράδυ στον ΣΚΑΪ μετά την πανωλεθρία και την “τραυματική” μετακόμιση το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Αυτό το Σάββατο η εκπομπή αφιερώνει μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις. Ετσι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» από αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου θα μεταδίδεται κάθε βράδυ Σαββάτου στις 22:00 στον ΣΚΑΪ.
***
ΚΕΡΔΙΖΕΙ τον ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου ο Νίκος Μάνεσης αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά του με τον ανταγωνισμό. Η εκπομπή του έκοψε πρώτη το νήμα τον Φεβρουάριο καταγράφοντας, μάλιστα, ποσοστά που άγγιξαν ακόμα και το 40% Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen τον Φεβρουάριο 2019, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha ήταν πρώτη στο σύνολο κοινού με 26,3%, 12,2 μονάδες μπροστά από τον ΣΚΑΪ.