ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Δ. Ριζούλης: Αφόρητες οι πιέσεις να θαφτεί το θέμα!..

Το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» και η αγανάκτηση του διευθυντή της εφημερίδας

Μόνο η εφημερίδα «δημοκρατία» έκανε πρώτο θέμα την υπόθεση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη με τους εξής τίτλους στο πρωτοσέλιδό της:
"Καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 15χρονο αγόρι ο Νίκος Γεωργιάδης / Ασημακοπούλου και Κυρανάκης τον υπερασπίστηκαν / ΚΥΡΙΑΚΟ διώξε τους φαύλους / Υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είναι ακόμα δεξί χέρι του Μητσοτάκη και ότι ο πρόεδρος
της ΝΔ τού είπε: «Φύγε για λίγο από το προσκήνιο και μετά θα είσαι πίσω κανονικά»".
Σχετικά με το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» και την (μη) παρουσίαση τη καταδίκης Γεωργιάδη από τα ΜΜΕ, έγραψε κι ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Ριζούλης στα σόσιαλ μίντια:
"Είναι θλιβερή η εξαφάνιση της είδησης της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη στις σημερινές εφημερίδες. Κατάντια για τη δημοσιογράφια που αποδεικνυεται για μια ακόμα φορά ότι στην εποχή μας είναι κατευθυνομενη. Δεν μιλάμε για έναν ιδιώτη, αλλά για το δεξί χέρι (κατά δήλωσή του) του ανθρώπου που θέλει να γίνει ο αυριανός πρωθυπουργός. Αν αυτό γινόταν σε άλλη σοβαρή χώρα θα είχε ξεσπάσει σάλος, θα είχαμε διαγραφές και πιθανόν παραιτήσεις. Εδώ οι πάντες σιωπουν. Με πρώτους τους δημοσιογράφους. Ντροπή! Που είναι η ευαισθησία σας ρε??? Για 15χρονα παιδιά μιλάμε. Τέτοιοι θέλουμε να μας κυβερνανε? Η βρωμιά της πολιτικής και της δημοσιογραφιας ξεπερνά τα όρια. Ο κόσμος όμως το έχει καταλάβει... Όσο για τις πιέσεις του συστήματος να θαφτει το θέμα? Αφορητες! Δυστυχώς ελάχιστοι δημοσιογράφοι είχαν το θάρρος να μην υποκυψουν. Και μόνο μια εφημερίδα τόλμησε να το κάνει πρώτο θέμα, παρά τις... οχλήσεις! Για ποια δημοσιογραφία μιλάμε λοιπόν???"