ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Aποστάσεις Βορίδη από τις δηλώσεις Αυγενάκη

Δύο μέρες πήρε στη Ν.Δ. για να αποφασίσει τη γραμμή της και να πάρει ξεκάθαρη θέση αναφορικά με την πρωτόδικη καταδίκη για ασέλγεια εις βάρος παιδιών, του Νίκου Γεωργιάδη.
Τελικά χθες στο Focus της ΕΡΤ1 δια του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Μάκη Βορίδη τοποθετήθηκε ότι «δεν έχει πει ποτέ για πολιτική δίωξη η Ν.Δ.» και πήρε από αποστάσεις από τη δήλωση..
του Λ. Αυγενάκη για τα περί «σκευωρίας».
«Ο κ. Αυγενάκης έχει την ευθύνη της συγκεκριμένης φράσης. Η ανακοίνωση της Ν.Δ. δεν αναφέρει  σκευωρία» είπε ο Μ. Βορίδης προσθέτοντας ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος από τη στιγμή που κατέστη γνωστή, η συγκεκριμένη κατηγορία δεν έχει σχέση με τη Ν.Δ.».
Με τη μόνη διαφορά ότι ο Λ. Αυγενάκης δεν είναι ένα οποιοδήποτε στέλεχος που μίλησε, είναι ο γραμματέας της Ν.Δ. και δια της δημόσιας τηλεόρασης χαρακτήρισε «σκευωρία» την πρωτόδικη καταδίκη εις βάρος του πρώην στελέχους της Ν.Δ. για ασέλγεια.
Το ερώτημα όμως παραμένει γιατί άργησε τόσο η Ν.Δ. να καταδικάσει και τελικά υπάρχει γραμμή στη Ν.Δ. ή ο καθένας βγαίνει δημόσια και λέει ότι θέλει.
Kατ. Μπρ. / Αυγή