ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Παραιτήσεις - απολύσεις στην 24Media

Bλαχόπουλος - Σερέτης
Αναστάτωση επικρατεί στο Sport24.gr,  το αθλητικό σάιτ της 24Media, μετά τις παραιτήσεις και απολύσεις (πέντε συνολικά) που έγιναν μέσα στον Φεβρουάριο ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις.
Οπως έγραψε το enimerosi24 o αρχισυντάκτης του site Γιάννης Σερέτης, υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος αφόρητη πίεση από τον διευθυντή της..
ιστοσελίδας Παντελή Βλαχόπουλο . Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μεταπειστεί, δεν την ανακάλεσε και σταματά από την 1η Μάρτη. Σύμφωνα με το enimerosi24 εκτός από τον Σερέτη παραιτήθηκε και ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού Αλέξης Βιρβίλης, μέσω επιστολής στην οποία αναφέρει ότι θίχτηκε για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας κατά της εφημερίδας «ΦΩΣ», στην οποία επίσης είναι βασικός ρεπόρτερ.
Επίσης ο Κώστας Τσίλης, που κάλυπτε μέχρι σήμερα στο Sport24 το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η συνεργασία του με το site λόγω περικοπών. Την ίδια τύχη, είχε και ο έτερος αρχισυντάκτης Θοδωρής Ρούσσος, ενώ νωρίτερα είχε απολυθεί ο Ηλίας Ευταξίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται να γίνουν απολύσεις και στο Ραδιόφωνο του News247.