ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

«Θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά»

Τσακώθηκαν Μεγαλοοικονόμου και Καλλιάνος (Video):
- «Ξεφτιλίζεσαι 70 χρονών γυναίκα»  - «Είμαι του '53 και εσύ δεν είσαι μετεωρολόγος»

Σε καυγά με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη εξελίχθηκε η συζήτηση στο OPEN με καλεσμένους τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου.
Συγκεκριμένα, το κλίμα φορτίστηκε όταν η συζήτηση έφτασε στην..
Ένωση Κεντρώων, το κόμμα του Β. Λεβέντη από το οποίο προέρχονται και οι δύο.
«Θυμάσαι πότε έφυγες;», είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι' αυτό έφυγες», του είπε.
Τότε ο Γιάννης Καλλιάνος σήκωσε το γάντι και απάντησε, ωστόσο η κυρία Μεγαλοοικονόμου ήταν ασταμάτητη και μάλιστα αμφισβήτησε ότι ο κ. Καλλιάνος είναι μετεωρολόγος. «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί, ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».
Τότε ο Γιάννης Καλλιάνος πέρασε στην αντεπίθεση: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς», είπε, με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να συνεχίζει: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».
Η απάντηση από την πλευρά του Γιάννη Καλλιάνου: «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε, είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το "Ράδιο Αρβύλα" όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».
Για να απαντήσει η Μεγαλοοικονόμου: «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».
Παρακολουθήστε το απόσπασμα μετά το 11.30'':
 


- πηγή: topontiki.gr