ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Στα γήπεδα της Ιστορίας

Το δεύτερο ιστορικό αθλητικό ντοκιμαντέρ της σειράς «ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» παρουσιάζει η ΕΡΑ ΣΠΟΡ FM στους 101.8 αυτή τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, 22.00-24.00.
Στο ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νάσος Μπράτσος και Θωμάς Σίδερης μιλούν:
- Ο βετεράνος διεθνής.. ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος για τα 92 χρόνια ζωής του Εθνικού Αστέρα, στον οποίο είχε αγωνιστεί.
- Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ιδρυτικό μέλος του ΠΣΑΠ Νίκος Μάλλιαρης μιλά για τα 92 χρόνια του Εθνικού Αστέρα (είχε αγωνιστεί στην ομάδα και συμμετέχει στην επιτροπή που έχει αναλάβει τις σχετικές εκδηλώσεις), αλλά και για τη Μπαρτσελόνα της οποίας είναι μέλος, με αφορμή πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη της Καταλονίας.
- Λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η πρόεδρος της μοναδικής ομάδας Ρομά «Α.Σ. Ρομά Ζευγολατιού», Σοφία Σούτα,στο για το ενδιαφέρον πείραμα κοινωνικής ένταξης μέσα από το ποδόσφαιρο.
Και ακόμα:
- Αφιέρωμα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που ιδρύθηκε το 1928. Για το παρόν αλλά και για την ιστορία της ομάδας μιλούν ο πρόεδρός της Δημήτρης Δημητρόπουλος και ο γενικός αρχηγός Γεώργιος Ραχιανιώτης.
- Το ιστορικό αφιέρωμα στο αφρικανικό ποδόσφαιρο.
Info:
Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, ώρα 22:00 – 24:00
Εκπομπή: «Στα γήπεδα της Ιστορίας»
Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport