ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Τα πρωτοσέλιδα, ο Χατζηνικολάου κι ο Βαξεβάνης

Ενδιαφέρον είχε ο διάλογος των δημοσιογράφων-εκδοτών Νίκου Χατζηνικολάου και Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter με αφορμή ένα δημοσίευμα του enikos.gr.
Ολα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του Twitter παρατήρησε πως το πάντοτε ενημερωμένο enikos δεν είχε αναρτήσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento.
«Καλημέρα κύριε Χατζηνικολάου. Πάλι απουσιάζει το documento..
από την παρουσίαση των κυριακάτικων εφημερίδων στο @enikos_gr», του έγραψε.
Η απάντηση Χατζηνικολάου ήρθε λίγο πιο μετά: «Τώρα όμως πες μου και κάτι βασικό: Το @documentonews δημοσίευσε σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Δεν τα βρίσκω». 
Και συνέχισε, παρακάτω: «Δηλαδή; Απαιτεί από τις άλλες εφημερίδες να το προβάλλουν, ενώ το ίδιο τις αγνοεί; Έθεσες το ίδιο ερώτημα και προς αυτούς; Ή μόνο σε εμάς;».
Εκεί μπήκε στην κουβέντα και ο Κώστας Βαξεβάνης: «Εμείς Νίκο δεν έχουμε πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Εσύ κάνεις θέμα με τα πρωτοσέλιδα και δεν βάζεις το Documento».
Για να απαντήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Κώστα το βάζω πάντα. Να μη λες ανακρίβειες. Και καλά θα ήταν να προβάλετε και εσείς τις εφημερίδες. Αν δεν στηρίζουμε οι ίδιοι τον κλάδο αυτή την περίοδο, δεν θα έχουμε καμία τύχη».
- πηγή: e-teradio.