ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος αλήθεια υπονομεύει την ΕΡΤ εκ των έσω;

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την ΕΡΤ αν παρ' ελπίδα επιστρέψει η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, κάποιοι μιλούν ήδη για εκκαθαρίσεις με λουκέτα σε κανάλια και ραδιόφωνα.
Ξέρουμε όμως τι γίνεται τώρα και ξέρουμε επίσης ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να βρουν πρόσφορο έδαφος τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη: να βρει την ΕΡΤ πλήρως απαξιωμένη. Ετσι θα μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει (να..
την εξολοθρεύσει με άλλα λόγια).
Τι είχαμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο; Κάποια στιγμή όλα τα κανάλια έδειχναν ΜΟΝΟ αθλητικά. Η ΕΡΤ Sports φυσικά, η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2 αλλά και η ΕΡΤ3. Και ΕΡΤ 4 να υπήρχε, πάλι αθλητικά θα πρόβαλε. Αν δεν είσαι φίλαθλος δηλαδή δεν μπορείς να δεις ΕΡΤ μια και οι υπεύθυνοι της Δημόσιας Τηλεόρασης σε σπρώχνουν προς τα ιδιωτικά κανάλια.
Μιλάμε για τρέλα κανονική. Πολύ περισσότερο όταν έχουν πάρει σε μισθώσεις σίριαλ, ταινίες κλπ κόστους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και αντί να τα μεταδίδουν βάζουν εθνικό δίκτυο αθλητικά! Και μάλιστα κάποια από αυτά σε επανάληψη... Χαντ-μπολ σε επανάληψη; Βασανιστήριο, μόνο αν σε αναγκάσουν κάθεσαι να το δεις.
Υπάρχει, όπως καταλαβαίνετε, ένα ζήτημα με εκείνους που σχεδιάζουν τον προγραμματισμό: είτε δεν γνωρίζουν τη δουλειά τους είτε το κάνουν επίτηδες. Απροσεξία δεν το λες όταν έχει συμβεί και άλλα Σαββατοκύριακα και όταν έχει επισημανθεί ήδη το παράδοξο.
Κάποιοι προφανώς νοσταλγούν εποχές ΝΕΡΙΤ και ΔΤ. Δικαίωμά τους. Ειδικά αν αυτοί αποτελούσαν βασικούς πυλώνες εκείνου του μορφώματος. Η διοίκηση της ΕΡΤ όμως τι πράττει; Πώς επιτρέπει αυτά τα πράγματα;
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν