ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση των δημοσιογράφων του ΔΟΛ

Σε ενημερωτική συνάντηση καλούν τους δημοσιογράφους του ΔΟΛ τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ . Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου στις 12.00μμ στην αίθουσα Συνεδρίων Γ. Καράτζας του 1ου ορόφου του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ.(Ακαδημίας 20).
***
Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ, μετά την παρέλευση..
της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, ανακηρύσσει τον υποψήφιο για τη θέση του εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των συντακτών που εργάζονται στην εφημερίδα «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», τον Κων/νο Πλιάτσικα. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
***
Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα, που διοργανώνει η ΕΣΗΕΑ στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να παράσχει στους δημοσιογράφους πρακτικές και εξειδικευμένες γνώσεις, απαραίτητες για τη μετάβασή τους από τα παραδοσιακά ΜΜΕ στο νέο περιβάλλον της ψηφιακής δημοσιογραφίας.
***
Τα σεμινάρια για τα NewMedia θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019. Τα μαθήματα παραδίδονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Καράντζας», στον 1ο όροφο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).