ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Το "Ενωμένο Μαρούσι" δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης

...και όχι σε κομματικά γραφεία

Αντιπαράθεση προκάλεσε ανακοίνωση του υποστηριζόμενου από την ΝΔ Θεόδωρου Αμπατζόγλου
ο οποίος εγκαλεί τον αντίπαλό του υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο για ένταξη δυο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό του.
 "Το «Ενωμένο Μαρούσι»..
δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης και όχι σε κομματικά γραφεία" απάντησε ο Γιώργος Καραμέρος μετά την ανακοίνωση Αμπατζόγλου με την οποία αμφισβητούνταν ο όρος ανεξάρτητος και υποδεικνυόταν ο Καραμέρος, «ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι». Αφορμή υπήρξε η πρόσφατη ένταξη στο συνδυασμό Καραμέρου, τριών προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ : Της Άννας Φωτοπούλου, (εικαστικός- ελεύθερη επαγγελματίας), τoυ Πέτρου Κούκουζα, (τεχνολόγος- γεωπόνος, νυν δημοτικός σύμβουλος) και του Βασίλη Μπούρα (σύμβουλος επιχειρήσεων).
Στην απάντησή του ο Γ. Καραμέρος σημειώνει μεταξύ άλλων:
Το # Ενωμένο Μαρούσι έχει ήδη ανακοινώσει 44 υποψηφίους κάθε κομματικής προέλευσης απ΄ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες σε μπλε,
κόκκινους ή πράσινους - όλοι χρειάζονται στο ανεξάρτητο και πολύχρωμο # Ενωμένο Μαρούσι. Και
είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό. Άλλωστε η δική μας παράταξη δεν δημιουργήθηκε σε κομματικά γραφεία, αλλά στις γειτονιές της πόλης μας μαζί με τους δημότες του Αμαρουσίου.
Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο που διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά
στελέχη, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Τα λέει όλα ένα παλαιότερο δελτίο τύπου (ΕΔΩ)
της πολιτικής κίνησης Δράση, σχετικά με τον διορισμό του ως επικεφαλής του ΟΑEΔ. Εμείς απλά
τονίζουμε ότι στο πρόσφατο συνέδριό της, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Δράση ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τη Νέα Δημοκρατία.