ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Πληρωμές Ιουλίου στον Ομιλο Φιλιππάκη

Εβδομάδα πληρωμών ήταν αυτή που λήγει για τον Όμιλο Φιλιππάκη. Τη Δευτέρα, 19 του μήνα, άρχισε σταδιακά η εξόφληση του μισθού Ιουλίου και όπως συμβαίνει συνήθως διήρκεσε μερικές ημέρες, αφού δεν καταβάλλονται οι μισθοί ταυτόχρονα για όλους τους εργαζόμενους. Έτσι, το άνοιγμα των εκκρεμοτήτων απέναντι στους εργαζόμενους σε Δημοκρατία, Espresso, Εστία είναι τυπικά τρεις μήνες (Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος) και ουσιαστικά.. τέσσερις αφού εκπνέει ο Νοέμβρης και μπαίνουμε στη διακεκαυμένη ζώνη του Δεκεμβρίου με την υποχρέωση για ένα μισθό και δώρο.
Για το νέο παιδί του Ομίλου, τη Live Sport, εξοφλείται έως τα μέσα καθε μήνα ο προηγούμενος. Τακτικά καταβάλλονται οι δόσεις των οφειλών σε δημοσιογράφους και τεχνικούς (από τους τελευταίους λίγοι έχουν απομείνει) από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς και για τις οποίες δεσμεύτηκε ο Όμιλος κατά τη αγοραπωλησία. Μαζί ανέλαβε και τις οφειλές εκείνων που δεν συνέχισαν τη συνεργασία με την εφημερίδα υπό τη νέα διεύθυνση.
- από το μπλογκ του harddog