ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Οταν η Φώφη συνάντησε την Ελλη

Και στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open υπήρξαν αρκετά τεχνικά προβλήματα. Βίντεο δεν έπαιζαν ενώ κάποιες ζωντανές συνδέσεις ήταν κακές και διακόπτονταν (δείτε και ΕΔΩ)
***
Η έμπειρη Ελλη Στάη παρέμεινε ήρεμη και ψύχραιμη κρατώντας στο ύψος του το δελτίο του καναλιού. Η φιλοξενία της Φώφης Γεννηματά που έπεσε και πάνω στην..
επικαιρότητα (υπόθεση c4i) μάλλον θα πρέπει να δώσει πόντους στο δελτίο. Πάντως η Στάη όχι μόνο δεν ρώτησε τίποτε επώδυνο αλλά βοήθησε, όσο μπορούσε, την Γεννηματά.

 ***
Eξώδικο σε ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου απέστειλε ο ΣΑΤΑ για τα «υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον προέδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου, ακούστηκαν
 στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου» στο ραδιόφωνο του ΣKAΙ 100.3, την επόμενη της πολιτικής δίκης που είχε προηγηθεί (της εταιρείας BEAT εναντίον του Θύμιου Λυμπερόπουλου).
***
Ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό θέμα είχαν σήμερα τα «ΝΕΑ». Μια αποκάλυψη για το πτυχίο του ΕΜΠ το οποίο θα συνδέεται με το κορυφαίο πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ. Οι φοιτητές θα επιλέγονται με κριτήρια αριστείας, θα εισάγονται στο Πολυτεχνείο και θα αποφοιτούν με πτυχίο και από το αμερικανικό ενώ τα δίδακτρα θα πληρώνονται από δωρεές και υποτροφίες. Προσοχή: Το μοντέλο θα λειτουργήσει, λέει, ως πιλότος για την επόμενη ημέρα των ελληνικών ΑΕΙ***
Η πολυδιαφημισμένη αθλητική εκπομπή του OPEN TV με κεντρικό παρουσιαστή τον Ντέμη Νικολαϊδη κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής το βράδυ της Κυριακής θα είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νικολαϊδη ο οποίος κατά... κάποιον τρόπο ήταν το αφεντικό του - τον είχε προσλάβει στην ΑΕΚ  ο Ντέμης όταν ήταν πρόεδρος.