ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Οταν Αδωνις-Ντόρα-Χατζηδάκης τα έβαζαν με τον Μοσκοβισί για τις συντάξεις

Νέο βίντεο του Γ. Χριστοφορίδη

Ενα βίντεο-«μνημείο πολιτικής κατάντιας της ΝΔ», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης, θυμίζοντας δηλώσεις γαλάζιων στελεχών αναφορικά με το θέμα των συντάξεων. Στο βίντεο υπενθυμίζεται η επίθεση που..
έκαναν στις αρχές του Ιούλη οι Αδωνις Γεωργιάδης, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης στον Πιερ Μοσκοβισί, όταν -κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα- ο Ευρωπαίος Επίτροπος είχε αφήσει ανοικτό το παράθυρο να μην περικοπούν οι συντάξεις.
«”Ντροπή του”, φώναζε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης. Ότι ”παίζει με τον πόνο και την αγωνία” των συνταξιούχων έλεγε η αδελφή του Προέδρου, Ντόρα Μπακογιάννη. Αν είναι έτσι, να μην ισχύει καμία συμφωνία της χώρας, έλεγε μέσα σε πανικό ο άλλος αντιπρόεδρος, Κωστής Χατζηδάκης», περιγράφει ο Γιώργος Χριστοφορίδης στην ανάρτησή του. Και αναρωτιέται: «Σήμερα τι λένε, άραγε;».
Οι δηλώσεις είναι προ 4 μηνών, ωστόσο σήμερα –που οι συντάξεις σώζονται οριστικά- μοιάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ.